Integritetspolicy för hgur.se

På hgur.se värderar vi din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa möjliga sätt. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, och delar information om dig när du använder vår tjänst genom vår webbplats och våra relaterade tjänster. Genom att använda hgur.se godkänner du insamlingen, användningen och delningen av din information enligt denna policy.

Information som vi samlar in

Information du ger oss direkt:

  • Registrerings- och profilinformation: När du registrerar dig för att använda hgur.se, kan du behöva ange personuppgifter som ditt namn, e-postadress, och ibland postadress, telefonnummer eller utbildningsrelaterad information.
  • Kommunikation: När du kommunicerar med hgur.se via e-post eller andra kommunikationskanaler, samlar vi in information om din kommunikation och alla information du väljer att tillhandahålla.

  Information vi samlar in automatiskt när du använder vår webbplats:

   • Loggfilinformation: Vi samlar automatiskt information som din webbläsare skickar varje gång du besöker en webbplats. Detta kan inkludera din IP-adress, webbläsartyp och språk, antal klick, domännamn från vilka besökare kommer, sidor som besöks och ordning samt datum och tid för besöket.
   • Cookies och liknande teknologier: Vi kan använda cookies och liknande teknologier för att spåra aktiviteten på vår tjänst och hålla viss information. Dessa teknologier används för att förbättra och anpassa din upplevelse på vår plattform.

   Information vi får från tredje parter:

    • Sociala medier: Om du väljer att länka eller logga in på hgur.se via en social medietjänst eller om du kopplar din hgur.se-konto till ett socialt nätverk, kan information som ditt registrerade namn, profilbild och beskrivning i det sociala nätverket överföras till oss.

    Hur vi använder din information

    Vi använder den information vi samlar in på olika sätt, bland annat för att:

    • Driva, underhålla och förbättra vår webbplats och våra tjänster.
    • Förstå och analysera hur du använder vår webbplats och vilka tjänster som är mest relevanta för dig.
    • Utveckla nya produkter, tjänster, funktioner och funktionalitet.
    • Kommunicera med dig, antingen direkt eller genom en av våra partners, inklusive för kundservice, för att ge dig uppdateringar och annan information relaterad till webbplatsen, och för marknadsförings- och reklamändamål.
    • Skicka dig e-postmeddelanden.
    • Hitta och förhindra bedrägeri.

    Hur vi delar din information

    Vi kan dela information vi samlar in på följande sätt:

    • Affärstransaktioner: Information kan överföras som en del av, eller under förhandlingar av, någon sammanslagning, försäljning av företagstillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller en del av vår verksamhet till ett annat företag.
    • Affiliates: Vi kan dela din information med våra affiliates, i vilket fall vi kräver att dessa respekterar denna integritetspolicy.
    • Tredjeparts partners: Vi kan också dela din information med våra tredjeparts partners för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster, inklusive reklam på vår webbplats, eller för att hjälpa oss att förstå hur våra tjänster används.
    • Aggregerad data: Vi kan också dela aggregerad eller anonym information som inte direkt identifierar dig med tredje parter för att utveckla och leverera riktad reklam på vår webbplats eller på andra webbplatser.

    Dina rättigheter och val

    Som användare har du vissa rättigheter gällande din information:

    • Rätt att åtkomst och rätta: Du har rätt att begära en kopia av informationen vi har om dig och att be oss att göra ändringar så att din information är korrekt och uppdaterad.
    • Rätt till radering: Du kan också be oss att radera din personliga information från våra system.
    • Rätt att invända mot eller begränsa användning: Du kan också begära att vi begränsar användningen av din information eller invända mot hur den används.

    Säkerhet

    Vi värnar om att skydda din information och vidta lämpliga åtgärder för att skydda den mot obehörig åtkomst, modifiering, spridning eller förstörelse. Vi har implementerat tekniska och organisatoriska åtgärder som är designade för att skydda säkerheten och konfidentialiteten av din information.

    Ändringar i denna policy

    Denna integritetspolicy kan uppdateras från tid till annan för att spegla ändringar i våra praktiker eller av andra operativa, juridiska eller regulatoriska skäl. Vi uppmanar dig att regelbundet granska denna policy för att hålla dig informerad om hur vi skyddar din information.

    Kontakta oss

    Om du har några frågor eller funderingar om denna integritetspolicy eller vår hantering av din personliga information, vänligen kontakta oss via vårt formulär.

    Tack för att du litar på hgur.se med din personliga information.